Hvem er vi?

Der er altid gang i noget på Munkensdam Gymnasium – vi er en levende skole med mange små og store fællesskaber. Hvor en stor del af vores elever er engagerede i alt muligt lige fra musical til elevrådsarbejde på skolen, er det for mange andre hverdagen og den daglige undervisning, der fylder mest. Hør vores historier og læs om, hvad livet som gymnasieelev på Munkensdam byder på.

Calum

Et stort engagement og mange jern i ilden; det er noget af det, der kendetegner Calum. Udover at være elev i 2d, skolens musikklasse, er Calum også formand for elevrådet. Som elevrådsformand går Calum til mange møder – med Per og de andre elevrødder – men Calum er også involveret i mangt og meget på skolen. Han sidder med i en række af skolens udvalg, bl.a. Udvalg for Pædagogik og PR, hvor han bidrager med elevperspektivet og indgår i pædagogiske drøftelser. Derudover er Calum også en af drivkræfterne bage mange af de sociale events og arrangementer på skolen, som elevudvalget “Spred god stemning” igangsætter. Når vi har morgensamlinger er Calum morgenvært, og sammen med sin medmorgenvært, Oliver, styrer han slagets gang. 

Carla

Carla har styr på alt lige fra bestilling af DJ til fordeling af barvagter. Hun er nemlig en del af formandskabet for vores sagnomspundne festforening Dionysos. Sammen med de andre guder i Dio planlægger Carla årets fester og fredagscafeer på Munkensdam, og hun sørger også for en god afvikling, så alle får en god fest.

Irma & Anne

Lille hjælp, stor forskel er sloganet for TIP – The Indian Projekt. Gennem forskellige tiltag i TIP kæmper Irma og Anne for børn i Indien. Det er fx Irma og Anne og de andre i TIP, der sælger kage til arrangementer på skolen og lodsedler til det amerikanske lotteri til Mammutfesten, ligesom TIP også indsamler pantflasker på skolen og sælger deres flotte muleposer.