Munkensdams alumner

Mange af vores ‘gamle’ elever holder kontakt med Munkensdam Gymnasium, og det er vi rigtig glade for. Til Mammutfesten er der altid mange af årets studenter, der kigger forbi og tager del i festlighederne, og det er altid hyggeligt og dejligt at se dem igen og høre om livet efter gymnasieårene. Vi er også så heldige, at vi har tidligere elever, der i ny og næ kigger forbi lærerværelset og forkæler os med hjemmebagte lækkerier. Andre ‘gamle’ elever træder til, når vi har brug for hjælp – som trækplaster til en indsamling eller med PR. Endeligt afholder vi hvert efterår jubilarfest for vores 25- og 40-års jubilarer. 

Jubilarfest 2023

Jubilarfesten 2023 afholdes lørdag d. 16. september. Denne gang fejrer vi vores 25-års jubilarer (årgang 1998) og vores 40-års jubilarer (årgang 1983).

Man tilmelder sig ved at indbetale 250,- kroner på MobilePay 475323. HUSK at anføre navn, klasse og årgang/årstal, så vi kan anbringe jubilarerne ved de rigtige klasse-borde. Sidste frist for tilmelding er mandag d. 11. september kl. 12.00.

Vores gamle elever opfordres til at finde hinanden, for at så mange som muligt kan deltage. Vi anbefaler de sociale medier, hvis kontakten er gledet ud.

Programmet for dagen er følgende: 

Kl. 13.00: Reception på skolen, herunder rundvisning og snak i klasserne med hinanden og ’gamle’ lærere. Hver klasse forbereder et indslag til aftenens fest. Skolen er vært ved et glas vin og kaffe/the og småkager.

Kl. 18.00: Middag på skolen. I sidder klassevis med så mange som muligt af jeres lærere fra dengang. Øl kan købes, andre drikkevarer medbringer man selv.

Kl. 24.00: Farvel og tak for i dag. 

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om dine muligheder på Munkensdam, så skriv til os.

Kontakt Per