Mammutfest 2018

På denne side vil der være en række generelle oplysninger vedr. den forestående Mammutfest – siden vil løbende blive opdateret.

 

Generelle oplysninger

KONTANTBETALING OG MOBILEPAY. Det vil under Mammutfesten være muligt at betale med kontanter og MobilePay – ikke kort.

GAMLE ELEVER. Tidligere elever kan bestille billetter ved at kontakte skolens kontor. Billetprisen er 100,- og kan betales og afhentes fra uge 45 på kontoret.

BORDUDSMYKNING Al udsmykning SKAL forefindes PÅ bordene! Bordene er 80 cm brede og der må påregnes 1. meter bord pr. 4 personer. INGEN udsmykning ved siden af eller for enderne af bordene! INGEN ledninger eller andet på gulvet! INGEN levende lys – kun batteridrevet materiel! ALLE evt. overbygninger skal fjernes INDEN middagen – senest 17.45. Så kom i god tid og se dem!

Bordene skal være klar til BEDØMMELSE fredag fra kl. 14.00. Skolen LUKKES i tidsrummet kl. 15-17.

Spisningen starter kl. 18. Såfremt man ønsker vegetarret eller veganerret skal det oplyses ved tilmelding. Andre særlige ønsker kan desværre ikke tilgodeses.

TJENERE Alle tjenere møder kl. 17.00. Tjenerne er færdige kl. 22.00, hvor de får udleveret deres billet.

PARKERING Eftersom vi bliver omkring 2000 deltagere til festen vil der være meget begrænset plads til parkering. En mulighed er at bruge parkeringspladsen ved Kongreshallen på modsatte side af Tøndervej. Kommer man i taxi bedes man derfor benytte sig af afsætning på fx Grundtvigsvej eller Tøndervej.

FESTEN Dørene åbner kl. 17.00. Parkeringsvagter og sikkerhedsvagters anvisninger skal følges og overholdes!

INGEN RYGNING på institutionens område! Garderober er på eget ansvar. De bemandede garderober er lukkede under spisningen.

AMERIKANSK LOTTERI En elevgruppe fra The Indian Project (TIP) holder i anledningen af Mammutfesten et amerikansk lotteri. TIP samler ind til et skoleprojekt for gadebørn i Indien.

Eleverne fra TIP vil i løbet af aftenen gå rundt blandt de forskellige borde og sælge lodsedler til gæsterne. Alle vil på denne måde have mulighed for at spille med om de store præmier, hvis vindere bliver udnævnt senere på aftenen.

 

MENU 2018

 

Forret:

Røget laksetatar m. rogn og rødløg samt krydderurtesalat

 

Hovedret:

Helstegt oksemørbrad med bagte vinterurter, 3 slags ristede svampe og kraftig skysauce.

Salat af kål, kikærter, linser og sennepsvinagrette

 

Dessert:

Fromage med saltkaramel, syre og bær