Ledige stillinger

MUNKENSDAM GYMNASIUM: årsvikariat i psykologi og dansk.

Munkensdam Gymnasium søger en lærer til et årsvikariat med psykologi og dansk pr. 1. august 2021.

Munkensdam Gymnasium er et topmoderne gymnasium, der ligger tæt på Koldings bymidte og hvor cirka 870 elever har deres daglige gang. Munkensdam Gymnasium er områdets største STX-gymnasium.

Vi arbejder målrettet på at give vores elever tre fantastiske år, idet vi lægger vægt på at skabe et engagerende og fagligt udfordrende læringsmiljø og samtidig give plads til kreativitet og kunstnerisk udfoldelse.

På Munkensdam Gymnasium er vi ambitiøse og udviklingsorienterede og indgår i et tæt samarbejde med videregående uddannelser, grundskoler, andre gymnasier og virksomheder i regionen.

Vi har et stort fokus på at videreudvikle vores stærke læringsfællesskaber og skabe rammerne for et læringsmiljø, hvor den enkeltes potentiale og talent kan udvikles fuldt ud. Vi værner om den enkeltes trivsel og har fokus på at udvikle aktive og selvstændige mennesker.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med gode faciliteter inde og ude. Hos os prioriteres efteruddannelse højt og alle nyansatte får tilknyttet en fast mentor. Der holdes desuden en række ”kom godt i gang-møder” for nyansatte.

På vores hjemmeside www.munkensdam.dk kan du få et indtryk af skolens profil og miljø. Du er velkommen til at kontakte vicerektor Jørn Andersen på tlf. nr. 7660 3060 eller via mail: munkensdam@munkensdam.dk

Send din ansøgning med bilag (eksamensbevis, cv, evt. pædagogikumbevis og andre udtalelser) til Munkensdam Gymnasium via gymnasiejob.dk.

 

Ansøgningsfristen er den 24. maj. Samtaler og ansættelser finder sted løbende.

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.