Velkomst v. elevrådsformand

Kære alle nye elever

Jeg vil gerne byde dig velkommen til Munkensdam Gymnasium på elevrådets vegne. Vi – i elevrådet – vil gøre vores bedste for at sikre, at din tid på Munkensdam bliver helt igennem fantastisk. Vi arbejder hårdt på at forbedre skolens sammenhold og elevernes oplevelse på Munkensdam. Vi ønsker at skabe et miljø, hvor der er plads til alle, og hvor alle har muligheden for at blive hørt.

I skoleåret 20/21 har vi som elevråd haft fokus på at skabe et nyt fællesskabskoncept, som vi kalder Munkens mødes selv om et skoleår med Corona ikke har gjort det let. Som elevråd ønsker vi at Munkensdam skal være et godt sted at være for alle eleverne, og vi vil derfor også sætte pris på dit input til dagsordenen.

Vores vigtigste opgave som elevråd er at opretholde kontakten mellem skolens elever og skolens ledelse, så vi på bedst mulig vis kan gøre Munkensdam til det bedste sted for dig!

For at vi som elevråd kan blive ved med at påvirke skolen på den bedste vis har vi brug for elever, som gerne vil deltage aktivt i elevrådet. Vi har brug for at alle klasser vælger to repræsentanter. Det er essentielt, at elevrådsrepræsentanter møder op til alle møder, så vi kan få det bedste ud af dem. Vi ønsker nemlig at høre, hvad i alle sammen har at sige!

Til slut vil jeg gerne takke alle elevrådsmedlemmer for den indsats i yder. Yderligere vil jeg på vegne af elevrådet gerne ønske alle studenter det bedste held og lykke fremover.

Til dig som starter op på vores dejlige gymnasium efter sommerferien: Jeg glæder mig til at møde dig, og jeg ønsker dig en fantastisk start på Munkensdam Gymnasium!

Johanne Bjerrisgaard

Elevrådsformand