Velkomst v. elevrådsformand

Kære alle nye elever

På elevrådets vegne vil jeg gerne sige velkommen til dig, som ny elev på Munkensdam Gymnasium. Vi vil som elevråd gøre vores bedste for at din tid på Munkensdam bliver helt sublim. Vi arbejder hårdt for at få indført forskellige forbedringer for alle skolens elever, både dig og dine sidekammerat.

I skoleåret 2017/2018 har vi som elevråd fået indført; bedre forhold for vandopfyldning, skolefoto og igangsættelse af planlægning af en ny og meget bedre parkeringsplads. Vi arbejder også på at få oprettet et miljøudvalg for at gøre skolens elever og lærere opmærksom på vores indflydelse på klimaet.

Udover et miljøudvalg har vi I elevrådet mange udvalg, både interne og eksterne, der er med til at sørge for at der sker en masse gode ting på skolen!

Vores vigtigste opgave som elevråd er at lytte til elever og gøre vores bedste for at opfylde deres ønsker for en god skolegang.

For at vi som elevråd kan blive ved med at påvirke skolen i den bedste retning kræver det aktive elever. Vi har brug for at alle klasser vælger to repræsentanter til elevrådet. Det er super vigtigt, at alle møder op, så vi får så mange gode ideer og holdninger med som muligt! Vi kan ikke gøre det uden jeres hjælp.

Jeg vil gerne slutte af med på vegne af elevrådet at takke alle elevrådsmedlemmer for deres gode arbejde og ønske max held og lykke til de elever, der bliver studenter til sommer.

Jeg håber for alle, at de har et mageløst skoleår!

Anna Lysholm Borch

Elevrådsformand