Eliteidrætsklasse

Eliteidrætsklasse på Munkensdam fra august 2019

På Munkensdam Gymnasium i Kolding, starter vi i august 2019 en forsøgsordning, hvor vi etablerer en eliteidrætsklasse.

I eliteidrætsklassen vil vi optimere mulighederne for at understøtte den enkelte eliteidrætsudøvers træningsmuligheder og behov for fleksibilitet.

Vi har meget fokus på, at de individuelle behov bedst imødekommes gennem dialog og en fleksibel planlægning af træning og skolegang.

Vi knytter derfor vores eliteidræts-studievejleder tæt til klassen, så du kan opnå topresultater både med din sport og din skole.

I eliteidrætsklassen vil du komme i klasse med andre eliteidrætsudøvere, der ligesom dig skal planlægge og prioritere balancen mellem træning og skolegang igennem gymnasieårene.

For at komme i eliteidrætsklassen på grundforløbet fra august 2019 skal du skrive til mail: munkensdam@munkensdam.dk senest 1. maj 2019.

Efter grundforløbet skal du vælge studieretning.

Studieretningsforløbet begynder i november 2019, og her vil vi forsøge at samle eliteidrætsudøverne i studieretningen med Biologi A – Kemi B. Øvrige fag i studieretningen med Biologi A – Kemi B kan du læse om på vores hjemmeside www.munkensdam.dk. Du kan dog også frit vælge en af vores øvrige studieretninger.

Det særlige ved eliteidrætsklassen er et større fokus på skematilrettelæggelsen, den tætte kontakt til din eliteidræts-studievejleder og fordelene ved at være flere eliteidrætsudøvere i samme klasse.

Spørgsmål om eliteidrætsklassen på Munkensdam Gymnasium kan rettes til rektor Per Møller eller vicerektor Jørn Andersen.

Du kan læse mere om Kolding Elite ved at klikke på dette link: Informationsfolder Kolding Elite 2019