Brobygning for 8. klasse

Brobygning i 8. klasse i foråret 2020

Når du kommer som brobygningselev på Munkensdam Gymnasium, vil du få mulighed for at opleve, hvordan dagligdagen er på STX. Du vil blive undervist af vores lærere og overvære undervisning af vores nuværende elever.

Du skal være to dage hos os, og vi vil starte med en introduktion til STX og de muligheder, man har med en studentereksamen. Du vil lære, hvordan du selv kan sætte dig ind i de forskellige studieretninger, der tilbydes. Herefter får du undervisning i forskellige fag som fx spansk, samfundsfag, musik, fysik, matematik eller engelsk.

Alle dage er fra 8.00 til 13.20 og vi mødes lige inden for hovedindgangen. Du kan bare sætte dig ved et af de første borde.

Praktiske oplysninger

Transport

Bus nr. 5 (mod Knud Hansens Vej) holder på Grundtvigsvej lige bag ved gymnasiet.

Frikvarter og kantine

Der er frikvarter 9.30-9.50 og 11.20-11.50. Der er en kantine, hvor du kan købe mad, men du kan også bare tage en madpakke med. Du kan betale med kontanter, kort eller mobilepay i kantinen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til studievejleder Anders Johansen (aj@munkensdam.dk) eller at ringe til gymnasiet på 76 60 30 60. Vi glæder os til at byde dig velkommen!