Brobygning

Når du kommer som brobygningselev på Munkensdam Gymnasium, vil du få mulighed for at opleve, hvordan dagligdagen er på STX. Du møder elever og lærere, og du bliver både undervist og overværer undervisning af vores nuværende elever.

Dit brobygningsforløb begynder med en introduktion til STX og de muligheder, man har med en studentereksamen. Du vil lære, hvordan du selv kan sætte dig ind i de forskellige studieretninger, der tilbydes. Herefter får du undervisning i forskellige fag som fx spansk, samfundsfag, musik, fysik, matematik eller engelsk.

Varigheden af dit brobygningsforløb afhænger af, hvilket klassetrin du går på. 8. klasse er på besøg i to dage, 9. klasse i en dag og 10. klasse i to eller tre dage.

Alle dage er fra 8.00 til 13.20, og vi mødes lige inden for hovedindgangen. Du kan bare sætte dig ved et af de første borde, når du kommer ind.

 

Praktiske oplysninger

Transport

Bus nr. 5 holder på Grundtvigsvej lige bag ved gymnasiet. Fra ? til Munkensdam – klik her!

Frikvarter og kantine

Der er frikvarter 9.30-9.50 og 11.20-11.50. Der er mulighed for at købe mad i vores kantine. Du kan betale med både mobilepay og kort. Der er åbent i kantinen fra 7.30-14.00.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til studievejleder Anders Johansen (aj@munkensdam.dk) eller ringe til gymnasiet på 76 60 30 60. Hvis du bliver syg én af dagene på dit brobygningsforløb, skal du ringe afbud til vores sekretærer. Det er også på 76 60 30 60.   Vi glæder os til at byde dig velkommen!