Hue-på-hovedet-ceremoni 2020

10-06-2020

På MDG er via løbende i dialog med diverse offentlige myndigheder – herunder bl.a. politiet – ift. hvilke retningslinjer, der er gældende i forbindelse med den traditionsrige huepåsættelse-ceremoni.

Traditionelt er denne ceremoni forbundet med en deltagelse fra et mindre hav af familiemedlemmer og venner, hvilket gør det yderst festligt med mange personers glade deltagelse.

Glæden ved begivenheden vil vi selvsagt meget gerne bevare – også i disse ’Corona-tider’.

Vi er imidlertid underlagt nogle restriktioner ift. antallet at personer, den enkelte student må medbringe til festlighederne, der finder sted i skolens Videnscenter. Med den udmeldte justering af forsamlingsforbuddet d. 8. juni må hver student medbringe 5-6 pårørende til champagneskål og evt. fotoshots foran Munkensdam-banneret opsat i Videnscenteret. Opholdet i Videnscenteret må vare en halv times tid, så der gøres plads til de næste hold af SRP-eksaminander.

Vi har lov til at samle så mange afgangselever vi vil, men straks der kommer andre ind på skolen (fx forældre), gælder de almindelige regler – det vil nu sige max. 50 personer.

De regler vil vi selvfølgelig overholde, hvorfor vi håber på alles forståelse – på trods af de måske lidt amputerede festforhold.

Uanset hvad, så glæder vi os enormt til at se de glade studenter tage huen på, efter tre års indsats på MDG.

Rektor